Nieuws
Novum BigBand speelt Blinding lights - op afstand!
Anderhalve week geleden ontstond dit idee bij muziekdocent Thomas van den Ende. Dit is het prachtige resultaat, gespeeld door de leden van de Novum BigBand.
Help de Helden
De Coronacrisis maakt alles anders. Je vrienden zijn niet dichtbij. Hoe maak je het elke dag fijn thuis?
10 tips voor leerlingen en docenten>>
Tips en telefonisch spreekuur schoolmaatschappelijk werk
Opeens een aantal weken "afstandsonderwijs" volgen. Elke dag thuis moeten zijn met elkaar, niet weg kunnen. Makkelijk is anders! Op de website van het Nederlands Jeugdinstituut staan allerlei tips voor jongeren en voor ouders. Deze worden regelmatig geüpdate. verder>
Magister meldt inlogproblemen
Waarschijnlijk door de grote vraag naar digitaal onderwijs ervaren gebruikers van Magister problemen bij het inloggen. Magister probeert zo spoedig mogelijk te zorgen voor een oplossing. Gelukkig vermeldt Google Agenda ook het lesrooster van leerlingen en is Google Classroom gewoon bereikbaar.
Online lessen op Novum
Hierbij de informatie die leerlingen hebben ontvangen over hoe docenten online lessen gaan inzetten. Wij wensen iedereen veel succes met deze nieuwe manier van lessen volgen en lesgeven! Klik op dit bericht voor de video.
Coronavirus
Net als andere scholen heeft Gymnasium Novum te maken met de gevolgen van het coronavirus. Alle leerlingen, ouders en personeelsleden worden per digitale post op de hoogte gehouden van de maatregelen die we treffen.
Lagerhuisdebat 2020
Voorronde van het lagerhuisdabat.
De Novum debatclub heeft deze enorme bokaal gewonnen.
Toneelgroep Novum speelt IVAN 12, 13, 14 maart
Volgende week is het zover. Langzaam maar zeker zal de school worden omgebouwd tot podium. Een heus spektakel. Zelf geschreven voor de leerlingen, kostuums gemaakt door de leerlingen en decors gemaakt door leerlingen! Komt dat zien, komt dat zien!
Lees verder>
9 april studiedag docenten - leerlingen lesvrij
Op 9 april hebben de docenten een studiedag. Dat betekent dat de leerlingen op die dag lesvrij zijn.
Novumteam behaalt finale Ken Je Klassiekenquiz
Recentelijk namen 12 teams uit Zuid-Holland deel aan de regionale finale van de Ken Je Klassiekenquiz in het RMO in Leiden. Het Novumteam bestaande uit (vlnr) Caspar, Annika, Thijmen en Ibti heeft een finaleplek bemachtigd door het op een na hoogste aantal punten te behalen! >>> lees verder
Pagina 5 van 20Eerste   Vorige   1  2  3  4  [5]  6  7  8  9  10  Volgende   Laatste