Nieuws
9 april studiedag docenten - leerlingen lesvrij
Op 9 april hebben de docenten een studiedag. Dat betekent dat de leerlingen op die dag lesvrij zijn.
Novumteam behaalt finale Ken Je Klassiekenquiz
Recentelijk namen 12 teams uit Zuid-Holland deel aan de regionale finale van de Ken Je Klassiekenquiz in het RMO in Leiden. Het Novumteam bestaande uit (vlnr) Caspar, Annika, Thijmen en Ibti heeft een finaleplek bemachtigd door het op een na hoogste aantal punten te behalen! >>> lees verder
Valentijnsdag
Op Valentijnsdag kun jij je lover of crush verrassen met een lolly, een lief berichtje en zelfs met een serenade. Meld je deze week bij de feestcommissie in het atrium en op Valentijnsdag wordt jouw verrassing bezorgd.
Heel Novum bakt
De GSA organiseert op Valentijnsdag 'Heel Novum bakt'. Een deskundige jury beoordeelt de bakkunsten van onze leerlingen. De prijsuitreiking met natuurlijk 'de gouden garde' wisseltrofee is in de eerste pauze. Daarna mogen de taarten in de les worden opgegeten.
De week van de liefde 10 - 14 februari
Novum doet mee aan ‘De Week van de Liefde’. Leerlingen worden geinformeerd over relaties en seksualiteit. In de mentorlessen van klas 3 en in tutorgesprekken in de bovenbouw is aandacht voor thema’s als 'Weerbaarheid', 'Veilig vrijen' en 'Seks en de media'.
Novummers protesteren voor het klimaat.
Vanmiddag zijn Novum leerlingen naar het Malieveld in Den Haag gegaan om mee te doen met een klimaat actie georganiseerd door Youth for Climate. Youth for Climate bestaat uit een groep jongeren die opkomt voor het klimaat onder #youthforclimatenl.
GSA taart
De Novum Gender Sexuality Allience geniet van de taart die ze van het COC hebben gekregen. De taart was de beloning voor het organiseren van een geweldige Paarse Vrijdag.
Feestelijke opening nieuwe sporthal
Knopceremonie door wethouder Bouw
Met een druk op de knop opende wethouder Juliette Bouw de nieuwe sporthal Novum-Maartenshal. Leerlingen van beide scholen deden fanatiek mee, om samen een indrukwekkende show neer te zetten.
Verkort rooster op do 6-2, vr 7-2 en ma 10-2
Aanstaande donderdag, vrijdag en maandag werken wij met een verkort rooster in verband met te houden vergaderingen.
Officiële opening Novum-Maartenshal op woensdag 5 februari
Morgen wordt de nieuwe Novum-Maartenshal geopend door wethouder Bouw. We kijken vol spanning uit naar het officiële moment.
Pagina 4 van 18Eerste   Vorige   1  2  3  [4]  5  6  7  8  9  10  Volgende   Laatste