Nieuws
Symbolisch zelfportret beeldende vorming leerjaar 1
Tijdens de lessen beeldende vorming in de eerste weken van de "intelligente lockdown" hebben de leerlingen uit de eerste klassen een "symbolisch zelfportret" gemaakt met de voor hun voorhanden zijnde beeldende middelen. Hierbij een selectie uit het resultaat.
Corona stillevens tweede klassen
Tijdens de lessen beeldende vormgeving van voor de 'intelligente lockdown' hebben de leerlingen van klas 2A en 2C geleerd hoe je de ruimtelijke geometrische vormen kunt tekenen. Lees verder >>>
Novum BigBand speelt Blinding lights - op afstand!
Anderhalve week geleden ontstond dit idee bij muziekdocent Thomas van den Ende. Dit is het prachtige resultaat, gespeeld door de leden van de Novum BigBand.
Help de Helden
De Coronacrisis maakt alles anders. Je vrienden zijn niet dichtbij. Hoe maak je het elke dag fijn thuis?
10 tips voor leerlingen en docenten>>
Tips en telefonisch spreekuur schoolmaatschappelijk werk
Opeens een aantal weken "afstandsonderwijs" volgen. Elke dag thuis moeten zijn met elkaar, niet weg kunnen. Makkelijk is anders! Op de website van het Nederlands Jeugdinstituut staan allerlei tips voor jongeren en voor ouders. Deze worden regelmatig geüpdate. verder>
Magister meldt inlogproblemen
Waarschijnlijk door de grote vraag naar digitaal onderwijs ervaren gebruikers van Magister problemen bij het inloggen. Magister probeert zo spoedig mogelijk te zorgen voor een oplossing. Gelukkig vermeldt Google Agenda ook het lesrooster van leerlingen en is Google Classroom gewoon bereikbaar.
Online lessen op Novum
Hierbij de informatie die leerlingen hebben ontvangen over hoe docenten online lessen gaan inzetten. Wij wensen iedereen veel succes met deze nieuwe manier van lessen volgen en lesgeven! Klik op dit bericht voor de video.
Coronavirus
Net als andere scholen heeft Gymnasium Novum te maken met de gevolgen van het coronavirus. Alle leerlingen, ouders en personeelsleden worden per digitale post op de hoogte gehouden van de maatregelen die we treffen.
Lagerhuisdebat 2020
Voorronde van het lagerhuisdabat.
De Novum debatclub heeft deze enorme bokaal gewonnen.
Toneelgroep Novum speelt IVAN 12, 13, 14 maart
Volgende week is het zover. Langzaam maar zeker zal de school worden omgebouwd tot podium. Een heus spektakel. Zelf geschreven voor de leerlingen, kostuums gemaakt door de leerlingen en decors gemaakt door leerlingen! Komt dat zien, komt dat zien!
Lees verder>
Pagina 3 van 18Eerste   Vorige   1  2  [3]  4  5  6  7  8  9  10  Volgende   Laatste